Type your search keyword, and press enter

Påsken 2018

Fire voksne, to barn, tre voksne hunder og en valp – på en liten hytte i Aremark. Vi har hatt en fin påske med utelukkende fint vær, tross småkaos og pirajatenner 🙂 Mest bilder av lille Sega, men hun vokser jo så fort.

Valpenuss og hjemmestrikk på begge
Mari med Sega og Taxi
Mari og Sega
Sega 9,5 uker
Sega 9,5 uker
Sega 9,5 uker
God påske fra Taxi, Nora og Sega! 🙂
God påske fra Taxi, Nora og Sega! 🙂
Det er deilig å være valp
Sega 10 uker
Vi prøvde oss på 10 ukers-bilde, men både hund og eier må trene. Artig haleføring da 🙂
Sega 10 uker

Ospesvermer

For noen dager siden skvatt jeg da jeg skulle gå inn døra til huset. For på den så satt det største innsektet jeg noen gang har sett! Den var større enn en bruskork, og hadde en kraftig og litt hårete kropp med hale som en skorpion og tykke følehorn. Etter litt googling kom jeg frem til at det var en ospesvermer; et helt ufarlig insekt som ikke engang spiser mat som voksen.

ospesvermer2

ospesvermer3

ospesvermer4

Hei igjen!

Etter over to års (!) opphold fra bloggen er jeg tilbake! Jeg kan ikke love veldig hyppige oppdateringer, for jeg har ikke all verdens tid til overs, men jeg vil gjerne ha en plass jeg kan dele bilder og små og store opplevelser og hendelser med dere.

Siden sist har vi vært på utstilling med Nora i Nederland, hun har blitt norsk utstillingschampion, Taxi har allerede blitt seks år, og Luna, hun er faktisk blitt 13! Vi har vært på jaktkurs i Sverige og gått masse turer i skog og mark, og vi har flyttet til et hus på landet i Drøbak. Men det største som har skjedd siden sist jeg skrev her, er at vi er blitt foreldre til lille Mari som ble født 15. oktober 2014.

Jeg er for trøtt til noe lengre oppdatering nå, men håper dere vil fortsette å følge meg, Mari og hundene her på bloggen! 😀

 

tur1

20140821-lek2 20140927tur2 20141206-1 20141206-10 nora5

Siden sist

Beklager at bloggen er blitt litt forsømt her. Undersidene til Nora med resultater, planer og utvikling er i det minste blitt oppdatert jevnlig 🙂

Siden sist har det skjedd litt av hvert. For det første har Nora vokst. I en alder av drøye fem måneder veier hun nesten 18 kg og er 53 cm høy. Hvorvidt det er normal vekt og høyde for en drent i den alderen aner jeg ikke, men hun vokser i alle fall jevnt og trutt, og jeg synes at hun utvikler seg veldig fint, både mentalt og eksteriørt.

Hun har debutert i valpeshowringen, med gode opplevelser og kritikker, og har hittil deltatt på tre av totalt fire planlagte valpeshow. Juniordebuten vil skje på NKK Drammen i juni. Dessuten har hundeagalskapen tatt overhånd, og jeg har meldt henne på en spesialutstilling for de Nederlanske hunderasene i Zwolle i Nederland. Det tror jeg skal bli en spennende opplevelse! 🙂

Jeg går også kurs hos canis om dagen, konkurranselydighetskurs faktisk. Ikke at vi er i næærheten av å være konkurranseklare, men moro er det! Har foreløbig trent på ting som lineføring, fellesdekk, sitt og bli med forstyrrelser og avstandskommandering. Hun er naturligvis mer fokusert på stuegulvet hjemme enn på trening i bråkete parkeringshus fullt av forstyrrelser, men hun lærer utrolig fort. Kun tre kurskvelder gjenstår nå.

Og hvis noen skulle lure, Taxi og Luna har det bare bra. Luna nyter livet som pensjonist, mens Taxi stortrives med turer i skog og mark. Har blitt litt dårlig med agilitytrening i det siste, men håper å snart få litt bedre rutiner på treningen der igjen. Alt blir lettere når man etterhvert kan begynne å trene ute også 🙂