Type your search keyword, and press enter

En liten bildespam

En liten bildespam fra helgen vår:

IMG_8559
Mari og Nora
IMG_8570
Mari blant bærbuskene
IMG_8572
Mari plukker sine egne solbær. Så flink jente!
IMG_8583
Bærplukkeren 🙂
IMG_8591
Luna i hagen, over 13 år gammel
IMG_8648
Lille frøken blåøyd
IMG_8702
Mari snart 10 måneder
IMG_8703
Mari snart 10 måneder
IMG_8706
Mari snart 10 måneder – i vogna si

Besøk, salg og snart bursdag

Som nevnt tidligere, å love å oppdatere denne bloggen kjempeofte er et løfte jeg ikke ville ha klart å holde. Dagene flyr avgårde og det er først etter at Mari er i seng rundt 21 at jeg har tid til å legge inn bilder og skrive her. Likevel er det mye annet som skal gjøres etter 21; rydde huset for kvelden, ordne litt med hundene, rekke å se noe på tv og kanskje også spise middag hvis man ikke har rukket det tidligere på kvelden.

For et par dager siden hadde jeg besøk av en av mine beste venninner, Kjersti. Da ble det cafètur i koselige Drøbak sentrum og en fin skogstur med hundene i skogen bak huset.

IMG_8424
Kjersti, Mari og Nora
IMG_8429
Nora, Taxi og Kjersti

Vi har forresten, etter et år uten utemøbler, kjøpt dette settet på salg hos Plantasjen. Nora er veldig fornøyd! 😀

IMG_8421

Og til sist, et par nyere bilder av Mari:

IMG_8474
Mari ni og en halv måned
IMG_8478
Mari ni og en halv måned

 

Vår lille skatt

Jeg husker det som om det var igår. Tirsdag morgen 14. oktober våknet jeg av at vannet hadde gått. Jeg var fem dager på overtid og rimelig lei av å vente. Det ble flere kontroller med CTG og sparketest på sykehuset før jeg fikk lov til å bli. Klokka var blitt rundt fire natt til onsdag, men først i sju-tiden fikk jeg fødestue og epidural. Ni timer senere, etter en land og hard fødsel, var endelig ventetiden over; Onsdag 15. oktober 2014 klokken 16:03 kom Mari til verden.

20141019-mari9
Mari 4 dager

Tiden flyr. Hun nærmer seg allerede ti måneder og utvikler seg i rekordfart. Hver dag skjer det noe nytt. Hun krabber raskt rundt i huset, utforsker alt som kan utforskes, hun sitter selv, reiser seg opp langs alle møbler og prøver seg på å gå noen skritt langs bordkanten. I tillegg er det veldig tydelig at hun utvikler mer og mer egenvilje – uten tvil. Prating er det ikke så mye av enda, men hun babler noen uforståelige ord. Tre tenner er kommet på plass nede, mens i overkjeven driver den første tanna for øyeblikket og graver seg gjennom tannkjøttet – noe som fører til litt variabelt humør fra hennes side.

Et par bilder fra idag:

IMG_8230_merket
9 måneder og 13 dager gammel
IMG_8214_merket
9 måneder og 13 dager gammel