Idag stod vi opp i sju-tiden etter en natt med få timer søvn. Gikk en liten morgentur i Vondelpark før vi tok en taxi til flyplassen. I Amsterdam er det jo helt ekstremt mange syklister, men Nora taklet alt utrolig bra; både parken og byen. Da vi satt oss i taxien sovnet hun.

Hun var ikke interessert i å tisse før vi gikk inn på flyplassen, og sov stort sett mens vi ordnet med innsjekking, sikkerhetskontroll osv. Hun sjarmerte samtlige av personalet der, og selv de barskeste menn smilte da de så henne.

Trøtt jente på flyplassen
Spise litt sko

Jeg var litt bekymret for selve flyturen da reiseburet ikke akkurat er stort for en 5-kilos valp, samt at hun ikke hadde tisset på rundt tre timer. Men hun var så trøtt og sliten, at hun sov hele flyturen uten å lage en lyd.

Vel fremme på Gardermoen, var det en bøllefrøken som var glad for å få strekke på bena og tisse litt (handikaptoalettet er fint å låne til sånt fant jeg ut :)). Tollerne syntes hun var supersjarmerende, og alt gikk fint gjennom tollen.

På flytoget

Etter flytoget til sentrum, og deretter en liten taxitur – var vi endelig hjemme. Det første hun da valgte å gjøre var å samle samtlige av Taxi sine leker oppi hundesenga hans.

Hun virker som en veldig glad og trygg frøken med masse selvtillit. Men hun er veldig rampete, så tenker jeg skal få noen utfordringer med henne 😉

Glad i å bære ting ihvertfall
Utifra de labbene å dømme, tror jeg hun blir stor!

Litt mer oppdateringer kommer senere. Vi er så trøtte og slitne alle sammen 🙂