Nora er allerede blitt 9 uker, og vi har snart hatt henne ei uke. Hittil er hun akkurat som jeg ønsker at hun skal være. Hun er trygg på seg selv, kreativ, entusiastisk og kosete. Hun er naturligvis fryktelig bøllete også, men det skal man også være når man er valp. Renslighetstreningen går absolutt rette veien, til tross for at jeg ikke alltid er rask nok til å komme meg ut med henne. Men hun er klok, og tar poenget. Hun tar mennesker, barn, biler og bråk på strak labb, og håndterer også det å være med meg på jobb veldig bra.

Vi har sånn smått startet å trene litt triks, og bruker da klikkermetoden. Allerede nå tilbyr hun det lille hun kan av adferder så fort klikkeren kommer frem, og er ivrig på å lære. Hittil har hun lært “sitt” – noe hun stolt viser frem både inne og ute ved å hoppe som en kenguru foran meg, for så å deise rumpa i bakken og titte på meg. Vi har også startet på “dekk”, men har ikke lagt på kommando enda. Hun har da lært at hun med denne øvelsen også skal ligge med hodet flatt på bakken mellom forbena. (Jeg skal prøve å lage et par filmsnutter)

Alt i alt, en valp med helt fantastisk personlighet, som jeg gleder meg til å trene mer med etterhvert! 😀

Taxi på sin side, syntes ikke det var spesielt stas å få en lillesøster. Men det kommer seg gradvis, og jeg er helt sikker på at det ikke er lenge til han finner ut at det også er mulig å leke med denne nykommeren 🙂

8 uker og 1 dag gammel:
 8 uker og 2 dager gammel:

8 uker og 3 dager gammel:

8 uker og 4 dager gammel:
 8 uker og 5 dager gammel:
8 uker og 6 dager gammel:

9 uker: