Gaah, ser ikke ut som wordpress gir meg det jeg er ute etter. (se forrige innlegg) Var ute etter en gratisblogg med flere valgmuligheter enn blogspot, men har etter å ha styra masse med denne, innsett at dette ikke var så veldig mye bedre. Jeg har fått en sånn fin kalender på høyre side da i det minste 🙂 Har blant annet prøvd å lage et ålreit fotoalbumsystem, men etter litt frustrasjon forstod jeg at da må man visst laste ned selve programvaren “wordpress”, ha en egen database og laste ned plugins. Noe som hørtes altfor komplisert ut. Jeg tenker jeg må få opp en hjemmeside igjen etterhvert, og heller ha blogg uten tilleggssider på siden av den. Dessuten er det minimalt med redigeringsmuligheter når det kommer til bloggens utseende, men det gjelder blogspot også. Uansett.. Bloggen skal få lov til å bli, så får jeg se hva jeg gjør senere. Litt småting mangler enda, linker osv.

Idag var jeg og brodern på tur i skogen med Luna og Taxi, og til tross for noen skyer på ettermiddagen, var vi heldige med været. Vi dro til Linderudkollen som er en gåtur på ca 4km hver vei fra der jeg bor. Da vi nesten var kommet hjem igjen, oppdaget klønete meg at mobiltelefonen hverken lå i lomma eller i sekken, og vi så oss nødt til å dra tilbake og hente den på Linderudkollen. Hundene hadde ikke noe imot å få 5km ekstra å gå, og Taxi viste sin store glede med raptus i skogen, mens Luna var kjempeglad for å kunne ta seg en ekstra dukkert.