Idag fikk vi besøk av Oda og hennes to kooikerhunder; Kaspar på fem år og Anton på åtte måneder. Taxi synes ikke det var så stas med hannhunder på besøk, men det gikk helt greit på turen. I og med at Nora kun er 10 uker, ble hun bært store deler av turen, men likevel var hun naturligvis veldig sliten da vi kom hjem etter å ha måttet forholde seg til to ukjente hunder i tillegg til Taxi.

Hun og Taxi er forøvrig blitt skikkelig gode venner. De leker støtt og stadig, deler vannskål og seng, og er rett og slett utrolig gode sammen. Jeg var jo litt bekymret da vi først kom hjem med Nora, og Taxi tilsynelatende syntes hun var ekkel og ikke ville ha noe med henne å gjøre, men det tok ikke mange dagene før han forstod at hun faktisk er ganske kul 🙂 Om noen dager henter vi også Luna, som frem til nå har vært på “ferie” hos moren min.

Bilder fra turen idag:

 

Bilder fra litt andre turer den siste uka: