Denne uka har vi startet litt sosialiseringstrening under kontrollerte former. Nora er ganske skeptisk til fremmede hunder, selv på avstand, noe jeg synes er litt rart da hun er så trygg på alt annet. Men hun er jo så ung enda, så jeg er sikker på at det vil gå over når hun blir litt eldre. Uansett, vi har trent litt sosialisering hvor hun da har fått møte voksne, stabile hunder som jeg vet er gode og flinke med valper.

Først ut var pinscheren Stretto. Hun syntes han var skummel først, men etter x antall godbiter var Stretto kjempestas å dra i halen og leke med.

Dagen etter var vi på middag hos Jørgen sine foreldre. De har en flat coated retriever som er veldig glad til enhver tid, men ufattelig snill og tålmodig. Da dette store, svarte dyret kom busende mot henne første gangen, skvatt hun. Men så tok det mye kortere tid enn det hadde gjort dagen før for henne å forstå at denne store, svarte hunden var tidenes kuleste lekekamerat.

Ellers har vi denne uka trent target-trening – både med targetstick og musematte. Dette synes Nora er utrolig morsomt, og hun er ivritg etter å jobbe. Jeg sa vel egentlig at jeg skulle lage et par små filmklipp forrige uke, men jeg får se om jeg får surra meg til å gjøre det til uka istedet.

Hun er et matvrak uten like, noe som er mest positivt da det gjør henne lett å motivere til trening, men samtidig har hun en fæl tendens til å spise ting hun finner ute, deriblant sopp og stein. Forhåpentligvis blir sånt litt mindre spennende når hun vokser til.

Over til bilder fra uka som har gått:

9 uker og 1 dag:

9 uker og 2 dager:

9 uker og 4 dager: (jeg mangler fra 9 uker og 3 dager)

9 uker og 5 dager:

9 uker og 6 dager:

10 uker: