Nå er det lenge siden jeg har oppdatert noe her, men litt flink har jeg likevel vært siden sist. Har trent inn utgangsstilling med Nora. Eller ihvertfall føler jeg at jeg har fått til en god start. For å gjøre dette har jeg brukt kassemetoden, som etter en god posjon tålmodighet skulle vise seg å skape en utrolig god og sikker øvelse, samt en valp som er svært ivrig og bevisst på bruken av bakparten

Har brukt denne filmen som “opskfift:

Den største utfordringen med denne metoden var å få henne til å forstå at hun faktisk skulle bevege seg oppå kassa – ikke bare stå stille oppå den og titte på meg. Hun prøvde seg også med å hoppe helt oppå kassa, og mente selv hun var fryktelig flink 😉

Må bare legge til at lyden er litt usynkronisert på de følgende filmene, så det ser/høres ut som klikket kommer for tidlig i forhold til hva det egentlig gjør. På den siste er lyden rett og slett tatt bort.

Trening nummer 1:

Trening nummer 2:

Trening nummer 3:

Trening nummer 4: (her er kassen fjernet)

Flere filmer kommer senere, men vi har ikke trent så fryktelig mye etter dette. Samtidig skal det sies at Nora spretter inn i utgangsstilling så fort jeg står stille, enten det er fordi vi venter på bussen eller står og prater med noen ute. Så forstyrrelser skal ikke bli den største utfordringen 🙂