Om et par timer er det tid for sommeravslutning med Oslo og Omegn dressurklubb (hvor vi trener agiliy, ikke dressur). Der vil det være grilling og hundesprint. Taxi vant hundesprinten ifjor, så jeg er veldig spent på om han skal beholde “tittelen” i år 🙂 Men jeg tror det skal være med en whippet, og den blir ikke lett å slå 😉

Vi har gått en tur i skogen på 4-5km i bratt terreng. Luna syntes det var varmt og tungt, men Taxi satte stor pris på turen. Luna trenger virkelig en klipp snart. Den tykke svarte pelsen hennes er altfor mye å drasse på i sommervarmen, og trenger å tynnes ut. Hadde jeg hatt råd skulle jeg tatt henne til hundefrisør, men jeg tror nok jeg er nødt til å gjøre det selv.

Nå ligger de begge to rett ut på stuegulvet her, uvitende om at de snart må ut og bevege kroppene igjen 🙂

Jeg prøvde å ta litt bilder med makrolinsa, men hadde ikke helt øyet for motiver idag. Men makro er morro, så skal absolutt prøve det litt mer fremover.