14-15. september gikk turen til Älviksholm gård til Rolf og Pernilla ved kennel Classic Dreams (weimaraner-oppdrett). Treningenhelgen ble arrangert av den svenske Drentsche Patrijshond klubben, hvor ni drenter og to stabijhonds, fordelt på to grupper, deltok.

Alle hundene viste gode anlegg for søk og stand, og det ble trent både på fasan og rapphøns. Nora var naturlig nok ganske så vill av seg da hun ble presentert for fugl for første gang, men utover helgen lærte hun seg å beherske seg. Noe særlig ro i oppflukt har hun så absolutt ikke inne enda, men det er bare å trene, så vil vi forhåpentligvis være klare for jaktprøve en dag 🙂

En annen ting som ble kommentert av Pernilla var at hun syntes det var så trivelig å se at alle hundene var så rolige og vennlige, og akkurat det er egenskaper som verdsettes høyt hos rasen.

IMG_9523 IMG_9490 IMG_9479 IMG_9656 IMG_9637 IMG_9729 IMG_9725Flere bilder fra treningshelgen kan ses i eget facebookalbum her.