Jeg husker det som om det var igår. Tirsdag morgen 14. oktober våknet jeg av at vannet hadde gått. Jeg var fem dager på overtid og rimelig lei av å vente. Det ble flere kontroller med CTG og sparketest på sykehuset før jeg fikk lov til å bli. Klokka var blitt rundt fire natt til onsdag, men først i sju-tiden fikk jeg fødestue og epidural. Ni timer senere, etter en land og hard fødsel, var endelig ventetiden over; Onsdag 15. oktober 2014 klokken 16:03 kom Mari til verden.

20141019-mari9
Mari 4 dager

Tiden flyr. Hun nærmer seg allerede ti måneder og utvikler seg i rekordfart. Hver dag skjer det noe nytt. Hun krabber raskt rundt i huset, utforsker alt som kan utforskes, hun sitter selv, reiser seg opp langs alle møbler og prøver seg på å gå noen skritt langs bordkanten. I tillegg er det veldig tydelig at hun utvikler mer og mer egenvilje – uten tvil. Prating er det ikke så mye av enda, men hun babler noen uforståelige ord. Tre tenner er kommet på plass nede, mens i overkjeven driver den første tanna for øyeblikket og graver seg gjennom tannkjøttet – noe som fører til litt variabelt humør fra hennes side.

Et par bilder fra idag:

IMG_8230_merket
9 måneder og 13 dager gammel
IMG_8214_merket
9 måneder og 13 dager gammel