Velkommen “Mi-Mio`s Hot Heels” aka Sega!

Etter at vi måtte si farvel til Luna desember ifjor, ble det raskt klart at man ikke kunne leve uten en springer i hus. Luna bodde sine siste to år mer eller mindre fast hos moren min. Hun hadde seperasjonsangst og trivdes heller ikke så godt med å bo med to yngre hunder og et lite barn, så det var derfor bedre for alle at hun fikk bo der på slutten. Moren min er pensjonert og svært aktiv i skog og mark, så Sega skal få bo der mye i det daglige, fremfor å måtte kjede seg mens vi er på jobb.

Vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer med denne herlige jenta. Hun fremstår som veldig miljøsterk med masse trygghet og selvtillit. I første omgang er vi påmeldt valpekurs i Drøbak hundeklubb 🙂

Tusen takk til Bodil v/kennel Mi-Mio som har gitt henne den beste oppveksten hun kunne fått sine første 9 uker. En engasjert, ærlig og virkelig dedikert oppdretter.

Sega er etter Ayla (Mi-Mio`s Devorah) og Otto (SUCH SEVCH NOUVCH Cloette Splendid Surprice). Hun har fått si egen side hvor det vil komme mere info etterhvert.

“Jøss, en togstasjon. Det har jeg aldri sett.”
På Trondheim stasjon
På Trondheim stasjon
På Trondheim stasjon (Mamma og Sega)
På Trondheim stasjon. De øynene <3
På Trondheim stasjon, veldig spennende med nytt sted 🙂
Sega på armen til mamma (hvor hun skal bo mye av tiden)
Mamma Ayla
Sega, hjemme hos oppdretter Bodil
Bodil og Sega
Sega og mamma Ayla
Sega nest bakerst
Sega i Bodils skranglelekehjørne
Valpemage 😀
Mamma og Sega

Nydelige Brage