Idag var Tommy (brodern) med på tur igjen. Jeg startet ferien min en uke før Jørgen, og har hatt fire dager på rad med fint vær. 🙂

Vi hadde ingen planer om hvor vi egentlig skulle gå, og bestemte oss for å la Taxi være leder for turen og bestemme veien. Han tok oss over en stor ås, gjennom urskogen og over småstier, og var storfornøyd med å få lov til å bestemme veien. Luna hang etter i starten da vi bevegde oss oppover i høyden, men fikk etterhvert mer fart på seg da vi kom til områder med rette og nedoverbakker med mer skygge. Jeg hadde ingen anelse om hvor vi skulle havne, men på et eller annen merkelig vis førte Taxi oss til Linderudkollen – stedet vi dro til for et par dager siden. Bare at denne gangen tok vi en totalt annen (og egentlig mye morsommere) rute 🙂

Turen ble på 9,96km med gåtid på 2 timer og 3 minutter. Men vi la inn flere småpauser og en større pause med grilling av gyros. Hundene fikk ikke gyros, men koste seg med “vomsuppe” (provit sin frysetørkede vom blandet med vann)

Det ble en ordentlig fin tur, så det blir ikke siste gangen jeg lar Taxi bestemme ruta 😉 (hvis Luna får bestemme ruta så havner vi bare på Trollvann, så det er ikke like uforutsigbart :))

Bilde
Ruta