Endelig er vi på plass i vårt nye hjem – en enebolig i idylliske Drøbak! 😀 Litt av en overgang fra leilighet i Oslo! Har ikke bodd her mer enn 10 dager, men på grunn av ekstremvarmen har vi ikke kommet helt på plass med ting og tang enda. Slikt får vente til dårligere vær 🙂 Men grillen er på plass, kjøkkenet er mer eller mindre pakket ut, og nå er også både TV og Internett på plass, så da begynner det å bli litt orden her i hvert fall.

Vi har gått tur i Seierstenmarka til et av skogsvannene der mer eller mindre hver dag. Godt for både to og firbente å få avkjøle seg. Nora nærmer seg to år, og har aldri vært spesielt interessert i å svømme, men hun tok en helomvending da vi flyttet hit. Nå svømmer hun som hun aldri skulle gjort annet! 🙂 Hun trenger ikke engang motivasjon/dummy for å legge på svøm, det gjør hun bare på eget initiativ så fort hun kommer frem til vannkanten. Men kastes det en dummy, henter hun mer enn gjerne den. Og hvis det kastes flere, så skal hun aller helst ha med alle tilbake på samme runde.

Her kommer et utvalg bilder fra de siste dagene:

alle1 alle2    lunaognora1 nora1 nora2 nora3 nora4 nora5 nora6 nora7 nora8 nora9 nora10 nora11 noraogtaxi1 seierstadmarka1 seierstadmarka2   taxiognora1 taxiognora2