Samboer og jeg har vært på IKEA, og da shopper man naturligvis ikke bare til seg selv. Hundene måtte også få noe etter handleturen 😉

Vi har fått oss nattbord. Selv om vi har bodd fire steder sammen før vi flyttet her vi bor nå, har vi aldri hatt mer enn maks ett nattbord. Har dessuten kjøpt nattbordslamper, noe vi heller aldri har hatt. Og de er lilla, veldig fornøyd 😀 Det er så ubeskrivelig deilig å endelig ha sin egen leilighet som man kan forme til akkurat som man selv vil.. Det ble dessuten litt småstæsj, som søppelkasse, litt nye tallerkener, glass, stearinlys osv. Mangler fortsatt spisebord, og nytt salongbord og ny tv-benk står på planen. Men må ta litt og litt.

Hundene fikk ny bamse. De får nemlig alltid bamse fra IKEA, for det er favorittene. De tåler ingenting, men er billig. Jeg har heller ikke hunder som er drapsmaskiner når det kommer til bamser, de blir mest båret på – og kanskje tygget på litt etterhvert. Denne gangen ble det en kaninbamse. Dessuten kjøpte jeg nye ludder, eller saueskinnsfeller. To av dem er foreløbig på sofaen, men den siste har Taxi fått over favorittsenga si; en “Bia bed”. Han virket ihvertfall veldig fornøyd med at jeg erstattet den gamle ludden. Taxi fant også raskt ut at den nye lilla dørmatta var god å ligge på, spesielt hvis man brukte kaninbamsen som hodepute.

Bilder av innkjøpene:

Stakkars Lunisen min har fått ørebetennelse. En ganske stygg en. Hun “klager” ikke selv om det sikkert er rimelig vondt, i den grad en hund kan klage. Ingen sutring eller nedstemthet. Men nå står hun ihvertfall på øredråper som tar både sopp og bakterier, inneholdene kortison og antibiotika. Så håper jeg det gjør susen..

Bilde
Lunas øre, dag 1 av behandling