Neida, har dessverre ikke vært på kameltur idag, selv om det hadde vært gøy. Men ifølge ruta på kartet ser det ut som vi har gått i kamelform idag 🙂

Startet turen opp Årvollåsen, og prøvde senere å gå inn noen stikkveier vi ikke har prøvd tidligere. Det hele endte med endel klatring og tur gjennom tett skog, men vi kom tilslutt frem til Trollvann. Trollvann er nok Lunas yndlingssted over alle yndlingssteder, for der har hun mange gode bademinner fra. Idag fant hun ny hobby; å jakte på rumpetroll som det virkelig krydde av der. Vi fant en koselig grillplass inne i skogen hvor vi fyrte opp primusen. Dagens lunsj/middag ble pølser fra Grøstad gård med egg fra Holtet gård og tomater. Kjempegodt! Hundene fikk vomsuppe, men fikk også smake på pølse. Turen ble på 10,94km med flyttetid på 2 timer og 35 minutter.

Bilde
Ruta