Jørgen og jeg hadde egentlig planlagt å bruke dagen på litt nyttige ting som å pakke ut av poser/esker som fortsatt ikke er ordnet med etter flyttinga osv, men innså at man må bruke de dagene med fint vær ute når man har dem.

Dro til Trollvann idag også, og spiste lunsj på Trollvannsstua hvor det er utrolig koselig. Da vi satt der kom det plutselig et nysgjerrig ekorn som lurte på om det var noe mat og få, men det forsvant raskt da jaktinstinktet i Luna våknet, og hun lagde endel lyd i fortvilelse over at hun ikke fikk lov å jage det. Rakk heldigvis å knipse et par bilder før det forsvant.

Ble så stolt av Taxi idag, for han turde for første gang å svømme ordentlig i ferskvann! 😀 Han er litt rar og pysete når det kommer til svømming. Ved sjøen hvor det er litt langgrunt svømmer han mer enn gjerne og apporterer i vann, men han har hittil ikke tørt annet enn å vasse rundt i ferskvann. Men idag både svømte han og apporterte som bare det, og så ut til å ha det ordentlig morro! 🙂

Idag gikk vi 6,29km med flyttetid på 1 time og 20 minutter.