Sommerferien nærmer seg slutten, og selv om vi ikke har kunnet ta oss råd til noe feriereise i år, ble det et par dager på hytta til svigers fra onsdag til fredag. Hytta er nærmest et hundeparadis, og alle hunder som setter sine labber der blir forelsket. Det er skog, vann, massevis av tur og frihet til å løpe, leke og spore for dem. Dessuten fikk Taxi og Luna møte bestevenninnen Zara som er en Flat coated retriever.

Taxi “lekte” med en padde, men han rørte den ikke. Bare prøvde forsiktig å få den til å bevege seg med å ta labben bortpå, men han holdt avstand da den tydeligvis var litt skummel også. Luna derimot tok en annen padde i munnen før hun innså at paddegift smaker vondt. Men etter (litt ufrivillig) skylling av munnen med vann etterfulgt av leverbiter for å døyve smaken, var alt greit. Ikke alltid så lett å forstå at man egentlig er fuglehund 😉

Ellers har de storkost seg begge to, og tilogmed Taxi har svømt masse. Svømmeteknikken hans trenger virkelig å pusses på, da han til tider tror man skal svømme stående i vannet. Men det tenker jeg kommer seg etterhvert. Det viktigste er at han ikke er redd for å hoppe uti.