Igår kom sommeren, ihvertfall for en dag 🙂 Vi tok båten ut til Hovedøya sammen med pinscherne Stretto og Scott, og deres eiere naturligvis. Mens vi tobente spiste og drakk, lå hundene for det meste og slappet av på hver sin plass. Taxi elsker Stretto over alt på jord, men han hadde ikke mye til overs for Scott. Og Scott var stormforelsket i Luna.

Utover kveldstimene da stranden ble tømt for folk, fikk vi plutselig øye på en rev på leting etter matrester. Ingen av hundene så den, og det var like greit, for da hadde de nok laget et spetakkel tenker jeg. Prøvde å ta bilder av den, men da stakk den raskt til skogs dessverre.

Vel hjemme etter ni timer på hovedøya, var vi slitne for å si det mildt. Hundene har omtrent ligget i koma i hele dag med unntak av at jeg plutselig måtte på dyreklinikken med Luna. Klønete frøkna har klart å dra på seg et ganske stort sår på hornhinnen og får nå to typer øyedråper.