Er i Danmark frem til midten av oktober, så lite oppdateringer på bloggfronten om dagen. Men etter fire uker borte, er jeg hjemme denne helga 🙂

Starten dagen idag med en liten tur i skogen etterfulgt av en tur på klinikken for å ordne litt praktiske ting, og deretter har jeg brukt store deler av dagen på å tusle i botanisk hage på Tøyen med ei venninne. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke er der oftere, når det er så utrolig vakkert der.

Over til bildespam:

Koste litt med Baby-bolla Pinnsvin da jeg var på klinikken, men baby-Bolla er ikke lenger en liten baby. På fire uker har han lagt på seg 400 gram, og det er snart tid for at han må ut og klare seg på egenhånd.

 

Ellers er Taxi med i en fotokonkurranse i regi av Dogs4all (som arrangeres hvert år i Lillestrøm), og foreløbig ligger han godt an. Derfor setter jeg stooor pris på hvis noen vil stemme på oss, så er det kanskje en kooiker som blir årets Dogs4all-hund 😀

For trøtt til å skrive noe særlig nå, men imorgen er det EFIT! (et foto i timen) Yay!