2011

Tur i skogen. 30. desember 2011

Det har blitt flere skogsturer i romjula, men hovedsakelig har vi gått på kvelden med hodelykt. Døgnet har vi snudd litt på hodet med så mange fridager.

Idag var tok vi en tur mens det fortsatt var lyst, men dessverre var det enda litt mørkt til å at det var så lett å få til bra bilder. Det som var ekstra morsomt idag, var at Taxi og Frida fant ut at de kunne leke sammen. De to begynner nesten å bli gode venner nå, så det er synd Frida ikke skal bo her lenger enn til over nyttår.

 

Vel overstått jul. 26. desember 2011

Håper alle to -og firbente om titter innom bloggen har hatt en gledelig og fredelig jul 🙂

Har blitt litt dårlig med blogging i det siste da det har vært litt mye her med lungebetennelse og påfølgende antibiotikakur som jeg absolutt ikke tålte. Rakk i siste liten å handle julegaver til alle mann. Ikke er det så fryktelig mye folk ute og handler på lille juleaften heller. Kanskje likegjerne drøye shoppingen til lille juleaften neste år også? Det var og på tide at jeg fikk skiftet ut høstlooken på bloggen her, og erstattet med en litt mer vinterlig layout.

Vi har en liten ekstragjest på besøk denne jula, nemlig lille Frida som også har vært på besøk tidligere. Selv om Frida er veldig tøff inne, og mine to hunder har stooor respekt for hennes 1,4 kilogram, er hun litt engstelig når det kommer til nye mennesker og hunder. Men disse tre dagene som har bestått av julefeiring og dermed sosiale begivenheter, har hun fått et lynkurs i sosialisering – og fått erfare at det faktisk går an å sitte på fremmede sine fang også. Hun ble spesielt trygg på Jørgen sin farmor, som like gjerne tok henne med seg på fanget da det var tid for dessert. Taxi synes fortsatt at dette dyret er litt rart og ekkelt, men det har bedret seg. De første par dagene unngikk han å omgås i samme rom som henne. Luna er også tilbake, etter å ha vært noen uker hos moren min på grunn av løpetid. Godt å ha henne snorkende i sofaen igjen.

Også har man jo fått presanger da 🙂 Jeg hadde også bursdag for halvannen uke siden, så det har blitt litt dobbelt opp med gaver i desember. Har blant annet fått en supervarm Fjällräven parkas av min kjære samboer 😀

Jørgen og jeg har fått primus og tilbehør, og gleder oss masse til mange middager ute i naturen. Ellers har vi fått verdens kuleste nattbordslampe, ullundertøy (veldig glad i ullundertøy!) og mye annet fint. Vi har mange hunder i familien, og selvfølgelig måtte de få gaver de også. Stretto sine eiere hadde tilogmed bakt hjemmelagde hundekjeks. Oppskriften ligger på bloggen hans.

Jeg kjenner jeg er veldig glad for en uke med fridager nå. Jeg reiser til Danmark for 10 intense uker med skole om under to uker, og da er det spesielt godt å ha noen dager hjemme hvor man bare kan slappe av og kose seg. Blir nok en rolig nyttårsfeiring også, spesielt med tanke på at dette er Fridas første nyttårsfeiring. Mine to elsker å se på rakettene og blir absolutt ikke redde, så forhåpentligvis kan Frida lære litt av dem.

Ha en fortsatt super romjul!

Selv om det ikke ble en hvit jul i år, hadde vi en utrolig fin skogstur på juleaften:

Under oppdatering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *