2010

Romjulsutstilling. 29. desember 2010

Vi har vært på utstilling igjen idag, og fem kooikere var påmeldt; en valp, to unghundhanner, en juniortispe og en championtispe. Taxi oppførte seg fint, selv om han sutret fælt og var veldig interessert i alt som foregikk utenfor ringen. Det ble dommerendring idag fra polske Viva Maria Soleckyj Szpunar til norske Per Kristian Andersen. Han var en veldig grundig, men kjempetrivelig dommer.

Taxi fikk en 2. premiering bare idag, og dommeren sa at eneste grunnen til det var at fargen var noe mørk. Ellers fortalte han at Taxi var en veldig bra kooiker, så jeg er fornøyd alikevel 🙂

Kritikken:

“Meget bra type, korrekte proposjoner, velskåret hode, korrekt bitt, vakre øyne, velansatte ører med korrekt beheng. Bra hals og overlinje. Litt luft i fronten. Tilstrekkelig vinklet. Beveger seg lett med godt steg. Ok tegninger, men for mørke. Hyggelig temperament. Testikler OK.”

 

Julegaver til de firbente. 20. desember 2010

Nå må de firbente være fornøyde, for nå har dem fått julepresang på forskudd – og det kostet tilsammen mer enn samboerens presang 😉

Skulle egentlig bare handle potesokker og litt godis, men begge fikk også dette halsbåndet og dette kobbelet. Luna i rosa, og Taxi i orange. Pluss at Luna fikk dette refleksdekkenet. Dessuten har dem fått potesokker til alle åtte benene. Det trenger ikke å være så dyrt å ha hund, men det blir fort det allikevel.

Dem hadde riktignok kanskje blitt mer glad for litt godsaker 🙂

Til neste oppdatering: GOD JUL TIL ALLE SAMMEN!

 

Nå er det snart jul! 11. desember 2010

Har igrunn ikke så mye spennende å skrive om nå. Er på jobb på klinikken om dagen, og hverken Taxi eller Luna har ikke vært med på så mye spennende. I helgene er vi som vanlig på noen fine skogsturer. På grunn av kulden har hittil fire agilitytreninger blitt utsatt. Har ikke handlet en eneste julegave, men får være litt flinkere fremover nå 😉 Når det kommer til Luna sitt sår på øye, kloskade og allergi, er bådet øyet og kloa blitt bra. Allergien har hun jo, selv om blodprøven var negativ. Ofte slår ikke allergi ut på prøvene selv om hunden er klinisk atopiker. Hun bades med spesialshampo, går på allergifôr, lakseolje og maximun, og sånn holder vi det ganske greit i sjakk. Her kommer noen bilder fra idag:

 

Under oppdatering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *