Nå tenker jeg at folk begynner å gå lei av at jeg stadig vekk endrer bloggadresse, men jeg blir bare aldri fornøyd. Brukte blogspot tidligere, men syntes aldri jeg fikk bloggen som jeg ville ha den. Håper wordpress gir meg det jeg leter etter. Jeg hadde også litt skrivesperre og var ganske lei den forrige, så jeg håper at forandring vil fryde.

Idag er det endelig litt sol og sommer. Kunne godt vært litt varmere, men man skal ikke klage 🙂 Har gått en tur i skogen med Taxigutten, og skal snart ut og møte ei venninne på kaffehjørnet.

Tidligere idag hadde jeg besøk av en famlie på tre som vurderte å anskaffe seg kooiker, og de kom derfor på besøk for å hilse på Taxi. Uheldigvis boffet Taxi litt på dem da de kom, og syntes ikke helt om situasjonen med at tre fremmede plutselig kom på besøk. Han har nemlig hatt noen uheldige opplevelser med barn, senest for bare noen dager siden. Da var det en liten gutt som  først løp etter han, for deretter å sykle mot han og hyle på en lekesykkel. Alt dette skjedde mens Taxi gikk ved siden av meg i bånd. Men det tok ikke lang tid før han roet seg med besøket idag. Kort tid etter ankomsten satt barnet og matet Taxi med leverbiter, mens moren fikk en god ørevask 🙂 På en måte var det litt greit at de også fikk se den mer reserverte biten av kooikeren, ikke bare den lekne og kosete.

Men nok blogging. Nå er det på tide å komme seg ut i sola igjen!